hidroizolatii terase bucuresti

Hidroizolatii terase Bucuresti

Bacosta Construct ofera servicii de hidroizolatii terase folosind membrana bituminoasa ceea ce face ca lucrarea sa fie de calitate si de durata. Hidroizolatia locuintei este una esentiala atunci cand vine vorba de siguranta si rezistenta.

Daca te-ai hotarat sa hidroizolezi locuinta, trebuie sa ai în vedere unul dintre cei mai importanti pasi. Impermeabilizarea acesteia prin aplicarea unei metode profesionale de hidroizolatie, prin care se creeaza o membrana eficienta ce are rolul de protectie impotriva infiltratiilor apei.

De aceea, este important sa apelezi la o firma de specialitate care face hidroizolatii pentru toate tipurile de terase (vezi aici detalii despre terase circulabile vs terase necirculabile). Toti clientii nostri se bucura de siguranta in locuintelor lor.

hidroizolatii terase

Ce reprezinta acoperisul de tip terasa ?

Acoperisul de tip terasa este o constructie deschisa, care tine loc de acoperis plan/drept deasupra unui etaj. Acest spatiu este din ce in ce mai des intalnit, in special la oras la acoperisurile moderne de bloc.
Daca ai nevoie de consultanta in alegerea unei solutii tehnice optime, nu uita ca la noi aceasta este GRATUITA.
Apeleaza cu incredere la serviciile profesioniste de hidroizolare si impermeabilizare pe care le oferim.

Hidroizolatii terase Bucuresti

Rolul hidroizolatiilor este acela de a nu permite apei sa se infiltreze in constructia locuintei voastre, iar hidroizolarea teraselor este de trei feluri:

  1. Hidroizolarea pentru terase circulabile;
  2. Hidroizolarea pentru terase necirculabile;
  3. Hidroizolarea pentru terase verzi.

Consultanta gratuita

Contacteaza-ne acum si beneficiaza de profesionalismul si expertiza noastra. Sute de clienti multumiti de serviciile noastre.

Bucuresti, sector 2
Soseaua Pantelimon

office@bacostahidroizolatii.ro
0784136363

In cazul in care doresti sfaturi si recomandari pentru o termoizolare adecvata, acceseaza sectiunea Sfaturi Utile. Afla ce reprezinta hidroizolatia fundatiilor, acoperisurile circulabile vs necirculabile, dar si importanta hidroizolatiilor in constructii. Alege inteligent o firma experimentata de hidroizolatii si impermeabilizari pentru a scapa de griji in propria locuinta.